Ράλλη: Ούτε η Μελέτη, ούτε η Μενεγάκη είναι πρώτες σε τηλεθέαση

Στην ιστοσελίδα του Νίκου Ευταξία μίλησε η Νικολέττα Ράλλη, η οποία αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Ελεονώρα Μελέτη αλλά και στη στάση του Star απέναντί της.

Απαντώντας σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς την στήριξε και την προώθησε πολύ, η πρώην παρουσιάστρια του «Made in Star» είπε: «Κάνεις τεράστιο λάθος ότι υπήρχε τρομερή προώθηση στο πρόσωπο μου, δεν το ένοιωσα ούτε στιγμή αυτό. Δεν ένιωθα όμως ότι με έχουν και γραμμένη, την υπερπροσπάθεια την κάναμε εμείς, η ομάδα του made in star, και από εκεί και πέρα ότι χρειαζόμασταν το είχαμε».

Στην ερώτηση αν νιώθει τσαντισμένη με την Ελεονώρα Μελέτη, η Νικολέττα είπε: «Δεν το βλέπω ότι μου πήρε την θέση. Αν δεν ήταν η Ελεονώρα θα ήταν κάποια άλλη. H Ελεονώρα είναι μια κοπέλα που έκανε καλά αυτό που έκανε το πρωί, και τώρα τις δίνεται η ευκαιρία να το κάνει και μεσημέρι. Βέβαια άλλο είναι το κοινό το πρωί και άλλο το μεσημέρι, και το ξέρει και η Ελεονώρα αυτό».

Τέλος, ανέφερε: «Θέλω να σου πω κάτι άλλο, που δεν το ξέρει μάλλον ο κόσμος γιατί ο κόσμος φυσικά δεν ασχολείται με τα νούμερα τηλεθέασης. Το πρόβλημα των live shows δεν είναι ούτε η Ελένη Μενεγάκη, ούτε η Ελεονώρα Μελέτη. Πρώτα, πέντε θέσεις μπροστά, είναι οι σειρές οι επαναληπτικές που έχουν γυριστεί πριν είκοσι χρόνια, μετά είναι τα δελτία ειδήσεων και μετά είναι οι ζωντανές εκπομπές. Αν ο κόσμος προτιμάει να δει Κωνσταντίνου και Ελένης από το να δει Μελέτη, αλλού είναι το πρόβλημα και αλλού πρέπει να το κοιτάξει το κανάλι. Μιλάμε συνέχεια για την Ελεονώρα Μελέτη και την Ελένη Μενεγάκη ενώ στην ουσία δεν είναι καμία από της δύο πρώτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ