Ο Ομπάμα «κράζει» ανελέητα τον Μπέκαμ σε δεξίωση του Λευκού Οίκου - iefimerida.gr

Ο Ομπάμα «κράζει» ανελέητα τον Μπέκαμ σε δεξίωση του Λευκού Οίκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χαρτιά, η χθεσινή εκδήλωση ήταν απλά μια υποχρέωση, με τον Ομπάμα να υποδέχεται τους LΑ Galaxy ως νικητές του φετινού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Στην πράξη ο Ομπάμα άρχισε να κάνει πλάκα με τον Μπέκαμ, μέχρι που εκείνος κοκκίνισε από ντροπή.

«Είναι σκληρός. Και είναι σπάνιο για έναν άντρα να είναι σκληρός στο γήπεδο και ταυτόχρονα να έχει την δική του σειρά εσωρούχων».

Μια μόνο από τις δηλώσεις του Ομπάμα που την είδε ξαφνικά Έντι Μέρφι, πήρε το μικρόφωνο και μετέτρεψε την ξενάγηση των παικτών των LA Galaxy στην πιο κεφάτη εκδήλωση της χρονιάς.

Ο Μπέκαμ καθόταν εκεί αμίλητος -και πολύ πολύ έκπληκτος- και άκουγε τον πρόεδρο της Αμερικής να τον συστήνει ως «νέο και ταλαντούχο» ή να του λέει ότι, στα 37 του «Οι μισοί συμπαίκτες σου θα μπορούσαν να είναι παιδιά σου».

Ο Ομπάμα «κράζει» ανελέητα τον Μπέκαμ σε δεξίωση του Λευκού Οίκου | iefimerida.gr 1

Στο τέλος πόζαραν όλοι μαζί για μια φωτογραφία, με τον Ομπάμα να κρατάει την φανέλα με το No1 που του έκαναν δώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ