Ελικόπτερο 1.250.000 δολαρίων έκανε δωρο-έκπληξη η Τζολί στον Πιτ - iefimerida.gr

Ελικόπτερο 1.250.000 δολαρίων έκανε δωρο-έκπληξη η Τζολί στον Πιτ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν το προηγούμενο δώρο που έχεις κάνει σε κάποιον είναι καταρράκτες, τότε πρέπει να σκεφτείς πολύ την επόμενη κίνησή σου. Αυτό ακριβώς που έκανε η Αντζελίνα, πάντα με στόχο να βλέπει το μέλλον σύζυγό της να ίπταται πάν ω από τις πολεμίστρες του κάστρου τους στην Γαλλία.

Φαινομενικά, το να κάνεις δώρο σε κάποιον που λατρεύει να πετάει ένα ελικόπτερο, είναι μια γλυκιά κίνηση. Το timing όμως, λίγους μήνες δηλαδή πριν το γάμο τους, είναι ύποπτο.

Ποιος μπορεί να ξέρει δηλαδή αν αυτό που έχει στο μυαλό της η Τζολί δεν είναι να βάλει τον Πιτ να πιλοτάρει το νέο του ελικόπτερο στην μέση της γαμήλιας δεξίωσης τους; Κάτι σαν πρίγκιπας πάνω στο άσπρο άλογο.

Τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι ότι του πήρε ελικόπτερο και του έχει κλείσει να κάνει και τα σχετικά μαθήματα, ενώ παράλληλα εργάτες χτίζουν ένα ελικοδρόμιο στο κάστρο τους στην γαλλική εξοχή , όπου θα λάβει χώρα και ο γάμος τους.

Tα συμπεράσματα δικά σας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ