Όσα πρέπει να ξέρετε για το Trafficking στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 7/5 - iefimerida.gr

Όσα πρέπει να ξέρετε για το Trafficking στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στις 7/5

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με το No Project διοργανώνει την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 στις 7:00 μ.μ. ένα ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα το διεθνές έγκλημα του trafficking, την παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων με σκοπό την εκμετάλλευση.

Το σεμινάριο, με τίτλο Human Trafficking and Modern-day Slavery, θα διαρκέσει 90 λεπτά και πραγματοποιείται στην αγγλική γλώσσα. Περιλαμβάνει αποσπάσματα από βραβευμένα ντοκιμαντέρ, στατιστικά στοιχεία, αφηγήσεις θυμάτων trafficking καθώς και δημιουργίες νέων ελλήνων καλλιτεχνών και μουσικά βίντεο κλιπ.



Ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει ελάχιστα για το σύγχρονο δουλεμπόριο ανθρώπων. Πρόκειται για ένα έγκλημα απίστευτης σκληρότητας και έκτασης που εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στον δυτικό πολιτισμό και αποφέρει τεράστια κέρδη σε δίκτυα παράνομης δραστηριότητας. Το ΝO Project αποτελεί μια ανεξάρτητη πρωτοβουλία κατά του trafficking, εστιάζοντας στο θέμα της αυξανόμενης ζήτησης για θύματα εργασιακού και σεξουαλικού trafficking. Ταυτόχρονα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των νέων πάνω στο έγκλημα αυτό μέσα από την μουσική, τα εικαστικά, την εκπαίδευση και τα κοινωνικά μέσα. Μέχρι σήμερα η πρωτοβουλία αυτή δεν έχει λάβει καμιά οικονομική χρηματοδότηση από την ελληνική κυβέρνηση ή ανεξάρτητους οργανισμούς και ιδιώτες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ΝO Project μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thenoproject.org .

Θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση με το κοινό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ