Καρατζαφέρης: "Πλήρης ταυτότητα απόψεων" ΛΑΟΣ και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ - iefimerida.gr

Καρατζαφέρης: "Πλήρης ταυτότητα απόψεων" ΛΑΟΣ και ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

"Πλήρη ταυτότητα απόψεων με τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ", διαπίστωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης μετά τη συνάντηση που είχε το μεσημέρι με το διοικητικό συμβούλιο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στα γραφεία του κόμματός του.

"Η άκρατη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ θα φέρει αύξηση των τιμολογίων δυο και τρεις φορές πάνω από όσο μπορεί να πληρώνει ο πιο φτωχός Έλληνας, και αυτό δεν μπορεί να το αντέξει ο ελληνικός λαός", υποστήριξε ο κ. Καρατζαφέρης.

«Δεν κατανοώ τις επιλογές της κυβέρνησης, είναι επιλογές πανικού», συνέχισε, κάνοντας γνωστό ότι κάλεσε αύριο τον πρωθυπουργό στη Βουλή για να συζητήσουν το θέμα της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για «αυτά που ακούσαμε από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ", και τόνισε ότι είναι «υπόθεση όλων μας η σωτηρία της ΔΕΗ, για να μπορεί να απολαμβάνει το αγαθό και ο πιο φτωχός έλληνας»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ