Η επέμβαση του... από μηχανής θεού τερματοφύλακα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η επέμβαση του... από μηχανής θεού τερματοφύλακα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο Ουνιόν και την Ουρακάν Λας Ερας για τοπικό πρωτάθλημα της Αργεντινής μετά την παρέμβαση του από μηχανή θεού του αναπληρωματικού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 1-1 και οι γηπεδούχοι θεώρησαν σίγουρο πως θα σκοράρουν, όταν η μπάλα πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα της Ουρακάν, όμως υπολόγιζαν χωρίς τον Φερνάντο Εσπινόσα, ο οποίος έκανε προθέρμανση πίσω από το τέρμα. Ο Εσπινόσα έβαλε το χέρι του, μετά από επέμβαση αμυντικού, και σταμάτησε την μπάλα πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.

Οπως ήταν λογικό, η παρέμβαση του από μηχανή θεού τερματοφύλακα προκάλεσε την οργή των παικτών της Ατλέτικο, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή, όμως μάταια. Ο ρέφερι του αγώνα έδωσε κόρνερ στην γηπεδούχο ομάδα και έδειξε την κίτρινη κάρτα στον αναπληρωματικό τερματοφύλακα της Ουρακάν, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ