Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing - iefimerida.gr

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάποιες το ξεκίνησαν με αφορμή ταινίες στις οποίες έπαιζαν στρίπερ. Άλλες το είδαν ως γυμναστική. Και μετά υπάρχει μια άλλη φραξιά που απλά τους το έμαθε η Πάρις Χίλτον. Η ουσία είναι ότι όλες τους δεν περνάει μέρα που να μην σκαρφαλώσουν σε ένα στύλο.

Έμμα Γουάτσον

Το κοριτσάκι από το Χάρι Πότερ μεγάλωσε και αποφάσισε να παίξει τον ρόλο στρίπερ, στα πλαίσια της ταινιάς The Bling Ring. Επιμελής όπως πάντα, φρόντισε να πάρει μαθήματα pole dancing. Στην αρχή δεν της άρεσε αλλά μετά, σύμφωνα με την εφημερίδα Sun «To λάτρεψε γιατί είδε το κορμί της να αλλάξει, να αποκτά μυικό τόνο παντού. Κάτι που βρίσκει εξαιρετικά απελευθερωτικό».

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 0

Κέιτ Χάντσον

Την μέρα που εγκατέστησε τον στύλο στο μπάνιο της, έχει δηλώσει πως της άλλαξε την ζωή. Προπονείται καθημερινά και έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο που, όπως έχει δηλώσει, «μπορώ να σκαρφαλώνω στον στύλο χωρίς να χρησιμοποιώ τα χέρια μου».

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 1

Σίντι Κρόφορντ

Το pole dancing έσωσε το γάμο της. Η´ τουλάχιστον έτσι δήλωσε καθώς το θεωρεί «ιδανικό τρόπο για να έρθεις ξανά σε επαφή με την σεξουαλικότητά σου. Ειδικά αφού έχεις κάνει παιδιά».

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 2

Τέρι Χάτσερ

Η σταρ των Desperate Housewives ήταν η πρώτη που υιοθέτησε αυτή την νέα μόδα γυμναστικής. Μάλιστα έγινε τόσο καλή που βγήκε και έδειξε τις κινήσεις της στην Oprah Winfrey, η οποία αφιέρωσε με την σειρά της μια ολόκληρη εκπομπή στο S Factor, ένα στούντιο pole dancing που έχει πολλούς επώνυμους πελάτες.

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 3

Έιμι Άνταμς

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μητέρα, το είδε ως ένα τρόπο για να χάσει τα κιλά που είχε πάρει από την εγκυμοσύνη «Θα δοκίμαζα τα πάντα για να μην χρειαστεί να ανέβω σε αυτό τον καταραμένο τον διάδρομο. Οπότε φοράω τις μπότες μου, βάζω να παίζει ένας 80s μέταλ ύμνος και σκαρφαλώνω».

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 4

Πάρις Χίλτον

Φαν του αθλήματος από την εφηβεία της, η Πάρις έκανε προσωπικά μαθήματα στην Μπρίτνει Σπίρς. Σύμφωνα με κοινή τους φίλη «Πήγαν στην ντουλάπα, διάλεξαν δυο ίδια μπλε τούτου μπαλαρίνας και μετά κατέβηκαν κάτω και άρχισαν να προπονούνται με τις ώρες στο στύλο που έχει μόνιμα εγκαταστημένο στο σαλόνι της».

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 5

Χέδερ Γκράχαμ

Ένα από τα ωραιότερα κορμιά που έχει βγάλει το Χόλιγουντ, δηλώνει πως διατηρείται -στα 40 της- στην εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα εξαιτίας των καθημερινών της προπονήσεων στο pole dancing.

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 6

Κέιτ Μος

Όλα όσα έμαθε στο Λονδρέζικο strip club Astral, μας τα έδειξε σε ένα βιντεοκλίπ των White Stripes. Το σχόλιό της; «Είναι πολύ χαρντκορ γυμναστική να τυλίγεις το κορμί σου γύρω από ένα στύλο».

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 7

Κέντρα Γουίλκινσον

Η πρώην κουνέλα του Χιου Χέφνερ και νυν ριάλιτι σταρ είναι τόσο καλή στο άθλημα, που έχει σχεδιάσει την δική της σειρά poles. Η οποία και πηγαίνει μια χαρά στις πωλήσεις.

Λίντσει Λόχαν

Το έμαθε για την άθλια ταινία I know who killed me. Και δεν το έκανε ιδιαίτερα καλά. Τότε είχε βγει και είχε δηλώσει πως, μετά από 3 ώρες προπόνησης, είχε μελανιές σε σημεία του κορμιού της που δεν ήξερε ότι μελανιάζουν. Και είχε υποσχεθεί ότι θα το συνεχίζει. Δεν το έκανε, οπότε απλά κρατάμε -ως ιδανικό επίλογο- την δήλωσή της «Στρίπερς. Τι να σου πω. Έχω τρομακτικό σεβασμό για αυτές τις σκύλες πλέον».

Οι σταρ του Χόλιγουντ που είναι ξεφτέρια στο pole dancing  | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ