Σοκ - Άλλοι τέσσερις πελάτες ιερόδουλων θετικοί στον ιό του AIDS - iefimerida.gr

Σοκ - Άλλοι τέσσερις πελάτες ιερόδουλων θετικοί στον ιό του AIDS

Σοκ - Άλλοι τέσσερις πελάτες ιερόδουλων θετικοί στον ιό του AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δε φαίνεται να κλείνει ο κατάλογος με τους άντρες, οι οποίοι έχουν μολυνθεί με τον ιό του AIDS μετά από τη σεξουαλική επαφή που είχαν με οροθετικές ιερόδουλες. Μετά και τους τελευταίους ελέγχους εντοπίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα θετικά στον ιό HIV.

Πρόκειται για Έλληνες με σταθερή ή έγγαμη σχέση που είχαν επικοινωνήσει με το ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις οροθετικές ιερόδουλες της Αθήνας. Το ανησυχητικό πάντως είναι ότι ο αριθμός των ανδρών που έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS εκτιμάται πως θα είναι πολλαπλάσιος, αφού πολλοί είναι αυτοί που επισκέφθηκαν ιδιωτικα νοσοκομεία για να κάνουν εξετάσεις.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό στις Μονάδες που προσέρχονται συνεχώς άτομα για εξετάσεις. Συνολικά έχουν εξεταστεί τις τελευταίες τρεις εβδομάδες περί τους 200 άνδρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ