Καιάδας: «Η μάνα μου ήταν ΚΚΕ και ο παππούς μου αντάρτης στα βουνά» [βίντεο] - iefimerida.gr

Καιάδας: «Η μάνα μου ήταν ΚΚΕ και ο παππούς μου αντάρτης στα βουνά» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκάλυψη οτι η μητέρα του ψήφιζε ΚΚΕ κι οτι ο ίδιος προέρχεται απο οικογένεια αριστερών πεποιθήσεων έκανε χθές στην εκπομπή «ΟΛΑ» του Θεμου Αναστασιάδη, ο βουλευτής της Χρυσης Αυγής Γιώργος Γερμενής, πιο γνωστός και ως «Καιάδας».

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο στο σημείο 03.28, ο «ροκ σταρ» βουλευτής της Χρυσής Αυγής που έγινε γνωστός στο πανελλήνιο τη προηγούμενη εβδομάδα, με την αποκάλυψη του iefimerida.gr για τη συμμετοχή του στον ακραίο μπλακ μέταλ συγκρότημα Naer Mataron, είπε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, οτι εντάχθηκε στη Χρυσή Αυγή στις αρχές του 1990 με αφορμή τις διαδηλώσεις για το «Μακεδονικό».

Όταν όμως ο Βαγγέλης Περρής τον ρώτησε εαν είχε τέτοιες επιρροές απο το οικογενειακό του περιβάλλον , ο Γιώργος Γερμενής απάντησε χαρακτηριστικά: «Όχι, η οικογένειά μου, απο τη μεριά της μάνας μου ήταν αριστεροί (...) Ήτανε ΚΚΕ η μάνα μου και ο παππούς μου ήταν απ'αυτούς που πολεμήσανε κιόλας στο βουνό».

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης και απαντώντας σε ερώτηση για τις θηριωδίες των ναζί στα κρεματόρια, είπε: «Εγώ δεν ξέρω για φούρνους! Δεν έχω δει φούρνους! Υπάρχουν και αριστεροί συγγραφείς που λένε ότι δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ