Στη μέση του δρόμου παντρεύτηκαν... στην πρώτη εκκλησία - αυτοκίνητο [εικόνες]

Όσοι έχουν σκεφτεί να πουν στην αγαπημένη τους ως δικαιολογία για να μην παντρευτούν «που να βρίσκουμε τώρα εκκλησία;», μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, αφού ένας ιερέας από το Σικάγο κατασκεύασε το αυτοκίνητο – εκκλησία.

Ο αιδεσιμότατος Ντάρελ αναφέρει για την δημιουργία του πως «είναι πέρα από τα συνηθισμένα να βλέπεις μια εκκλησία στον... δρόμο, όμως εξυπηρετεί όσους θέλουν κάτι διαφορετικό για τον γάμο τους. Μπορείς να σταθμεύσεις όπου θέλεις, ακόμη και στο κέντρο της πόλης ή μέσα σε μια πλατεία! Πρόσφατα, μάλιστα, έκανα έναν γάμο στη μέση του δρόμου!»

Έμπνευση του ιερέα στάθηκε η επιθυμία πολλών ζευγαριών να παντρευτούν σε σημείο όπου δεν υπήρχε εκκλησία, ούτε ήταν εύκολο να στηθεί μια γαμήλια τελετή.

Έτσι μετέτρεψε ένα μικρό λευκό φορτηγό σε οίκο του Θεού. Το φορτηγό έχει όλα όσα χρειάζονται, ακόμη και μια μικρή προεξοχή στο πίσω μέρος, για να τελεστεί το μυστήριο, κι ένα μουσικό όργανο για τα εμβατήρια ολοκληρώνουν το παράδοξο αυτό... εκκλησιαστικό concept. Ο αιδεσιμότατος οδηγεί την «εκκλησία» όπου του ζητηθεί, χρεώνοντας 2 δολάρια ανά μίλι, μεταφέροντας με άνεση γαμπρό, νύφη, κουμπάρο και κουμπάρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ