Στη μέση του δρόμου παντρεύτηκαν... στην πρώτη εκκλησία - αυτοκίνητο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη μέση του δρόμου παντρεύτηκαν... στην πρώτη εκκλησία - αυτοκίνητο [εικόνες]

Σικάγο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όσοι έχουν σκεφτεί να πουν στην αγαπημένη τους ως δικαιολογία για να μην παντρευτούν «που να βρίσκουμε τώρα εκκλησία;», μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, αφού ένας ιερέας από το Σικάγο κατασκεύασε το αυτοκίνητο – εκκλησία.

Ο αιδεσιμότατος Ντάρελ αναφέρει για την δημιουργία του πως «είναι πέρα από τα συνηθισμένα να βλέπεις μια εκκλησία στον... δρόμο, όμως εξυπηρετεί όσους θέλουν κάτι διαφορετικό για τον γάμο τους. Μπορείς να σταθμεύσεις όπου θέλεις, ακόμη και στο κέντρο της πόλης ή μέσα σε μια πλατεία! Πρόσφατα, μάλιστα, έκανα έναν γάμο στη μέση του δρόμου!»

Στη μέση του δρόμου παντρεύτηκαν... στην πρώτη εκκλησία - αυτοκίνητο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έμπνευση του ιερέα στάθηκε η επιθυμία πολλών ζευγαριών να παντρευτούν σε σημείο όπου δεν υπήρχε εκκλησία, ούτε ήταν εύκολο να στηθεί μια γαμήλια τελετή.

Στη μέση του δρόμου παντρεύτηκαν... στην πρώτη εκκλησία - αυτοκίνητο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Έτσι μετέτρεψε ένα μικρό λευκό φορτηγό σε οίκο του Θεού. Το φορτηγό έχει όλα όσα χρειάζονται, ακόμη και μια μικρή προεξοχή στο πίσω μέρος, για να τελεστεί το μυστήριο, κι ένα μουσικό όργανο για τα εμβατήρια ολοκληρώνουν το παράδοξο αυτό... εκκλησιαστικό concept. Ο αιδεσιμότατος οδηγεί την «εκκλησία» όπου του ζητηθεί, χρεώνοντας 2 δολάρια ανά μίλι, μεταφέροντας με άνεση γαμπρό, νύφη, κουμπάρο και κουμπάρα.

Στη μέση του δρόμου παντρεύτηκαν... στην πρώτη εκκλησία - αυτοκίνητο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ