Η πεθερά της Ηλιάδη διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού

Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κώστα Μηλιωτάκη λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, διέψευσε κατηγορηματικά η πεθερά της τραγουδίστριας.

Μιλώντας χτες στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», η Φανή Μηλιωτάκη τόνισε πως το ζευγάρι παραμένει μαζί και είναι μια χαρά, ενώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με τις φήμες περί χωρισμού: «Τα παιδιά είναι μια χαρά, πραγματικά. Απλά (τα Μέσα) δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Είναι δυνατόν τρελαμένοι και οι δυο τους από τόσες πρόβες να τρέχει ο ένας πίσω από τον άλλο; Αυτό δηλαδή τους ενόχλησε; Έλεος», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον γάμο του ζευγαριού, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3 Ιουνίου, δήλωσε: «Είναι δυνατόν με τόση επαγγελματική πίεση να κοιτάνε τον γάμο; Αφού έτσι κι αλλιώς ζουν μαζί, γιατί να κάνουν πράγματα βεβιασμένα;».

Από την πλευρά της, και η Αγγελική Ηλιάδη διέψευσε εμμέσως πλην σαφώς τις φήμες, γράφοντας με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στο twitter της: «Έφη, Φανή χρόνια πολλά μανούλες μου!», χαρακτηρίζοντας μητέρα της και τη μητέρα του συντρόφου της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ