Η πεθερά της Ηλιάδη διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού - iefimerida.gr

Η πεθερά της Ηλιάδη διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού

 Αγγελική Ηλιάδη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη και του Κώστα Μηλιωτάκη λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, διέψευσε κατηγορηματικά η πεθερά της τραγουδίστριας.

Μιλώντας χτες στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», η Φανή Μηλιωτάκη τόνισε πως το ζευγάρι παραμένει μαζί και είναι μια χαρά, ενώ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με τις φήμες περί χωρισμού: «Τα παιδιά είναι μια χαρά, πραγματικά. Απλά (τα Μέσα) δεν έχουν με τι να ασχοληθούν. Είναι δυνατόν τρελαμένοι και οι δυο τους από τόσες πρόβες να τρέχει ο ένας πίσω από τον άλλο; Αυτό δηλαδή τους ενόχλησε; Έλεος», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον γάμο του ζευγαριού, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 3 Ιουνίου, δήλωσε: «Είναι δυνατόν με τόση επαγγελματική πίεση να κοιτάνε τον γάμο; Αφού έτσι κι αλλιώς ζουν μαζί, γιατί να κάνουν πράγματα βεβιασμένα;».

Από την πλευρά της, και η Αγγελική Ηλιάδη διέψευσε εμμέσως πλην σαφώς τις φήμες, γράφοντας με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας στο twitter της: «Έφη, Φανή χρόνια πολλά μανούλες μου!», χαρακτηρίζοντας μητέρα της και τη μητέρα του συντρόφου της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ