Μένει στον Παναθηναϊκό ή σταματά την προπονητική ο Φερέιρα - iefimerida.gr

Μένει στον Παναθηναϊκό ή σταματά την προπονητική ο Φερέιρα

Ζεσουάλδο Φερέιρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκαθαριστεί αν θα παραμείνει ή όχι στον πάγκο του Παναθηναϊκού ο Ζεσουάδο Φερέιρα στη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο των «πράσινων», Δημήτρη Γόντικα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει αναφορικά με το μέλλον του, μια και σκέφτεται να σταματήσει την προπονητική καριέρα του, ύστερα από πιέσεις της οικογένειάς του. Η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει κάνει γνωστή την πρόθεσή της στον 65χρονο τεχνικό πως επιθυμεί την παραμονή του στον πάγκο της ομάδας, ενώ από την πλευρά του ο Φερέιρα θέλει να έχει τις εγγυήσεις πως δεν θα επαναληφθούν τα φετινά διοικητικά προβλήματα.

Ο Πορτογάλος φέρεται να μην έχει πρόβλημα για την επικείμενη μείωση των αποδοχών του, ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχει με τον Δημήτρη Γόντικα μετά το τέλος των πλέι οφ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ