Την υπηρεσία εσόδων έβαλαν στόχο οι εμπρηστές στη ΔΟΥ Αμαρουσίου - iefimerida.gr

Την υπηρεσία εσόδων έβαλαν στόχο οι εμπρηστές στη ΔΟΥ Αμαρουσίου

Την υπηρεσία εσόδων έβαλαν στόχο οι εμπρηστές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δράστες που τοποθέτησαν στις 3 χθες τα ξημερώματα τον εμπρηστικό μηχανισμό στη ΔΟΥ Αμαρουσίου όπως φαίνεται είχαν βάλει στόχο τον πρώτο όροφο, στον οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες για τα έσοδα.

Οι άγνωστοι διέρρηξαν την είσοδο του κτιρίου και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες που είναι αρμόδιες για τα έσοδα και αφού τοποθέτησαν τον εμπρηστικό μηχανισμό εξαφανίστηκαν.

Με την ενεργοποίηση του εμπρηστικού μηχανισμού προκλήθηκε πυρκαγιά στον πρώτο όροφο, η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής και η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις έξι το πρωί.

Μετά την καταστροφή που υπέστη η εφορία θα ταλαιπωρηθούν αρκετά οι υπάλληλοι, αλλά και οι πολίτες, αφού η ΔΟΥ Αμαρουσίου θα μείνει κλειστή για τουλάχιστον τρεις ημέρες, την ώρα που χιλιάδες πολίτες καλούνται να καταθέσουν τις φορολογικές δηλώσεις τους

Τώρα οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών εστιάζονται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και από τη συνδεσμολογία του εμπρηστικού μηχανισμού προσπαθήσουν να εντοπίσουν αν υπάρχει σχέση με κάποια άλλη εμπρηστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ