Η Μπέσυ Μάλφα φοβάται ότι θα την «αυτοκτονήσουν» - iefimerida.gr

Η Μπέσυ Μάλφα φοβάται ότι θα την «αυτοκτονήσουν»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόσφατη αποχώρηση του Σταύρου Ζαλμά από το σίριαλ «Είναι στιγμές», ήταν η αφορμή για να αποκαλύψει η Μπέσυ Μάλφα τον φόβο της ότι μπορεί οι σεναριογράφοι να «τελειώσουν» και εκείνη μια ώρα νωρίτερα. Όπως συμβαίνει, όπως λέει, σε όλους τους ηθοποιούς που ζητούν τα χρήματα τους.

«Στεναχωρήθηκα πολύ και μίλησα ανοιχτά με τους σκηνοθέτες. Μερικοί υποστήριξαν ότι ήθελε να φύγει, άλλοι υποστήριξαν ότι έφυγε εξαιτίας κάποιας συνέντευξης που έδωσε. Το μόνο που ξέρω ότι θεωρείται πια ελάττωμα είναι να ζητάμε τα λεφτά μας. Αν με δείτε σύντομα να αυτοκτονώ στο σίριαλ, θα ξέρετε γιατί έχει γίνει», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση της Μπέσσυς Μάλφα στο περιοδικό Εγώ.

Μια πρακτική που, μεταξύ μας, εφαρμόζεται κατά κόρον και στις μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές του εξωτερικού.

Και που σε καμία περίπτωση δεν είναι ότι πιο βάναυσο μπορούν να σου κάνουν οι σεναριογράφοι, οι οποίοι -ειδικά στις σαπουνόπερες- συνηθίζουν να αφήνουν ένα ηθοποιό τετραπληγικό, μουγκό ή τυλιγμένο σε επιδέσμους όταν αρχίσει να τους την δίνει πολύ στα νεύρα.

Στην ίδια συνέντευξη η Μπέσυ Μάλφα σχολιάζει και τις δηλώσεις της κυρίας Γκολεμά «Εμφανίζεται από το πουθενά η τηλεκριτικός κυρία Γκολεμά, την οποία συμπαθώ, να πει ότι βγάζω το λάδι στους ηθοποιούς και τα συνεργεία στα παρασκήνια, παρομοιάζοντας με με τη Meryl Streep. Αφού οι δημοσιογράφοι έκαναν έρευνα και δεν τους έβγαινε με τίποτα η είδηση, σταμάτησαν όλα τα δημοσιεύματα», εξηγεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ