«Ανοίγει» σιγά σιγα ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

«Ανοίγει» σιγά σιγα ο καιρός, με τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

«Ανοίγει» σιγά σιγα ο καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα, ο καιρός θα παραμείνει βροχερός, όμως προβλέπεται σταδιακή βελτίωση μετά το απόγευμα. Συγκεκριμένα, στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους κυρίως στα βορειοανατολικά θα είναι ισχυρές, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν.

Αναλυτικότερα

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως σε κεντρική-ανατολική Μακεδονία και Θράκη, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν κυρίως μετά το απόγευμα, ενω η θερμοκρασία στη Θράκη θα κυμανθεί από 11 έως 23 βαθμούς κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα εμφανιτούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια τα φαινόμενα θα είναι πιο έντονα και η θερμοκρασία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς κελσίου και στη Θεσσαλία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μέχρι το μεσημέρι, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθείαπό 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, θα εμφανιστούν νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια, κατά τόπους ισχυρές και θα εξασθενήσουν από το απόγευμα. Σταιες υπόλοιπες πριοχές θα υπάρξουν παροδικές νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική θα εμφανιστούν παροδικές νεφώσεις και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, θα εμφανιστούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, ο καιρός σταδιακά βελτιώνεται. Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, αλλά από τις απογευματινές ώρες θα παρουσιαστεί βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και πιθανώς να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, αλλά η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ