Οι επώνυμοι βουτούν τα παιδιά τους στην κολυμπήθρα-Όλοι μαζί - iefimerida.gr

Οι επώνυμοι βουτούν τα παιδιά τους στην κολυμπήθρα-Όλοι μαζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξι συνολικά βαφτίσια από επώνυμα ζευγάρια θα λάβουν χώρα τις επόμενες μέρες. Να ζήσουν να τα χαρούν. Τους κοσμικούς και τους παπαράτσι, που θα γίνουν λάστιχο για να τα προλάβουν όλα, δεν τους σκέφτεται κανείς πια;

Τα «μακροβούτια» των μπόμπιρων ξεκινάνε με την Δέσποινα Καμπούρη και τον Βαγγέλη Ταρασιάδη που θα βαφτίσουν την κόρη τους, Έλενα, στις 20 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο με νόνο τον Μάνο Μαγιάτη.

Έξι μέρες αργότερα, στις 26 Μαΐου, παίρνει σειρά η Σοφία Φαραζή, που θα βαφτίσει την κόρη της Αγγελική μια μέρα αφού συμπληρώσει τα πρώτα της γενέθλια, με νονό τον Θανάση Αλευρά.

Ενώ με διαφορά μόλις 24 ωρών ακολουθεί η μικρή του ζεύγους Νίκου Οικονόμου-Όλγας Λαφαζάνη στην Εκάλη, με την νονά Σταματίνα Τσιμτσιλή να έχει επιλέξει για την βαφτισιμιά της ρούχα σε αρχαιοελληνικό στιλ.

Ο Ιούνιος ξεκινάει δυναμικά με τον Ιωάννη Λιάγκα, που θα βουτήξει στην Τήνο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σε στενό οικογενειακό κύκλο και με νονούς τους Νίκο Χατζηνικολάου και τον γιατρό Θάνο Παράσχο.

Ενώ την αυλαία ρίχνουν οι Μιρέλα Μανιάνι και Γιάννης Γιαννούλης που θα βαφτίσουν την κόρη τους μέσα στον Ιούλιο στην Βουλιαγμένη και η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη που προσανατολίζονται σε μια ημερομηνία προς το τέλος του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ