Μάνος: Ναι σε φιλοευρωπαϊκό μέτωπο με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ και Δράση - iefimerida.gr

Μάνος: Ναι σε φιλοευρωπαϊκό μέτωπο με Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ και Δράση

Μάνος: Ναι σε φιλοευρωπαϊκό μέτωπο με Ν.Δ.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπως ο ίδιος ο Στέφανος Μάνος ανακοίνωσε, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία ενός μετώπου αποτελούμενο από τη Δημοκρατική Συμμαχία, το ΠΑΣΟΚ, τη Ν.Δ. και φυσικά το κόμμα του τη Δράση, με σκοπό να αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που οδηγούν τη χώρα έξω από το ευρώ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Μάνος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθεί ένα «νέο, μεγάλο, ενιαίο, φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο, από τη Δράση, τη ΔΗΣΥ, το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη».

Ο κ. Μάνος επαναλαμβάνει ότι «προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα προς τη σωστή κατεύθυνση, για το γενικό καλό» και διαψεύδει, ως φανταστικά, σημερινά δημοσιεύματα, που τον αφορούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ