ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κάνουν προσπάθεια για κυβέρνηση προσωπικοτήτων - iefimerida.gr

ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ κάνουν προσπάθεια για κυβέρνηση προσωπικοτήτων

Ύστατη προσπάθεια για κυβέρνηση προσωπικοτήτων με στήριξη ΝΔ- ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δραματικές διαβουλεύσεις προκειμένου να επιτευχθεί έστω και την ύστατη ώρα ο σχηματισμός κυβέρνησης βρίσκονται σε εξέλιξη εν όψη της σύσκεψης των κ.κ. Σαμαρα, Βενιζέλου και Κουβέλη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στις 19.30 , στο Προεδρικό Μέγαρο

Το σενάριο το οποίο εξετάζεται τις τελευταίες ώρες είναι ο σχηματισμός μιας κυβέρνησης προσωπικοτήτων που θα προέρχονται και από την Κεντροαριστερά και την Κεντροδεξιά και θα στηριχθούν με ψήφο εμπιστοσύνης από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με πληροφορίες επικεφαλής της κυβέρνησης θα είναι πρόσωπο το οποίο θα κινείται στον Κεντροαριστερό χώρο έτσι ώστε να διευκολυνθεί η στήριξη του από το κόμμα του Φώτη Κουβέλη ο οποίος έχει δεσμευτεί ότι δεν θα μετέχει σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ. Η παρουσία προσώπων που ιδεολογικά βρίσκονται πολύ κοντά στην ΔΗΜΑΡ ενδεχομένως διευκολύνει μια προσπάθεια να δώσει το "πράσινο φως" για την υπερψήφιση της ο κ. Κουβέλης.

Πάντως οι πιθανότητες να ευοδωθεί το συγκεκριμένο σενάριο είναι μικρές παρά τις προσπάθειες από πολλές πλευρές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ