Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ [βίντεο] - iefimerida.gr

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ ανακοίνωσε την Δευτέρα την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ολοκληρώνοντας την σπουδαία καριέρα του στην Μάλαγα.

Ο 36χρονος επιθετικός αγωνίστηκε κατά σειρά στις Χέρενφεν, Αϊντχόφεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Αμβούργο και Μάλαγα, ενώ με την εθνική Ολλανδίας σημείωσε 35 γκολ σε 70 διεθνείς εμφανίσεις, ενώ έλαβε μέρος με τους «οράνιε» στο Euro του 2004 και του 2008, όπως και στο Μουντιάλ του 2006.

«Χτες αγωνίστηκα στο τελευταίο παιχνίδι της επαγγελματικής καριέρας μου (σ.σ. αναφέρεται στη νίκη της Μάλαγα επί της Σπόρτνγκ Χιχόν με 1-0, που της εξασφάλισε θέση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ). Ηρθε η ώρα αν σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο. Εφτασα το όριο των σωματικών αντοχών μου. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να πω αντίο σε μία στιγμή μεγάλης εφορίας στον σύλλογο», δήλωσε ο Φαν Νίστελροϊ στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ