Η υπόκλιση του Ζοσέ Μουρίνιο στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο] - iefimerida.gr

Η υπόκλιση του Ζοσέ Μουρίνιο στους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ρεάλ Μαδιτης νίκησε 4-1 την Μαγιόρκα και κατέκτησε με πανηγυρικό τρόπο το ισπανικό πρωτάθλημα, κάνοντας ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (100) στην Primera Division, σπάζοντας το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο την ώρα που κατευθυνόταν προς το βάθρο, όπου θα γινόταν η απονομή του πρωταθλήματος, σε μία συμβολική κίνηση υποκλίθηκε στους παίκτες των «μερένγκες», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο πόσο ικανοποιημένος ήταν από την συνολική απόδοσή τους μέσα στη σεζόν. «Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες που μας χάρισαν αυτή την μαγική βραδιά. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η καλύτερη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου και πάντα προσπαθεί να κατακτήσει κάθε τίτλο. Αυτή η ομάδα θα μείνει στην ιστορία ως αυτή που κέρδισε 100 βαθμούς και το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ