Κανάλι στο youtube μόνο για γάτες [βίντεο] - iefimerida.gr

Κανάλι στο youtube μόνο για γάτες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γάτες φημίζονται τόσο για την τεμπελιά τους όσο και για την περιέργειά τους. Το τελευταίο ήταν και αυτό που οδήγησε την Μέγκαν Κόλεϊ, από τις ΗΠΑ να δημιούργησε ένα κανάλι στο youtube αποκλειστικά με βίντεογια τις γάτες.

Είναι η πρώτη φορά που τα βίντεο δεν έχουν τις γάτες ως πρωταγωνίστριες, αλλά είναι φτιαγμένα γι αυτές. Η Μέγκαν Κόλεϊ εμπνεύστηκε από τη δική της γάτα και τις αντιδράσεις της στους ήχους και στις εικόνες του υπολογιστή και δημιούργησε το κανάλι «Videos For Your Cat».

Παρατήρησε ότι πολλές φορές το ενδιαφέρον της γάτας της επικεντρωνόταν σε video που έδειχναν κίνηση άλλων ζώων, και συγκεκριμένα πουλιών.

Η κίνηση και το πέταγμα τους είναι τελείως απρόβλεπτα και έτσι παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τον περίεργο εγκέφαλο του συμπαθέστατου τετράποδου και ανάλογη προτίμηση δείχνουν και στα video με ενυδρεία

Σύμφωνα με την Koley, οι γάτες είναι πολύ ευχαριστημένες όταν υπάρχει κάτι να τους ερεθίζει τον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ