Ερωτεύτηκαν όταν ήταν 20 χρόνων και παντρεύτηκαν στα 80 τους! - iefimerida.gr

Ερωτεύτηκαν όταν ήταν 20 χρόνων και παντρεύτηκαν στα 80 τους!

Μέμφις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πέγκι Μαρί Πενς και ο Χενρι Φροντ γνωρίστηκαν σε ηλικία 20 ετών, όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο πανεπιστήμιο του Μέμφις. Για περίπου ένα χρόνο ήταν αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι, ωστόσο συνειδητοποίησαν ότι ήταν ακόμα πολύ νέοι για μια τόσο σοβαρή σχέση, κι έτσι χώρισαν. Επειδή όμως η ζωή τα φέρνει όπως θέλει αυτή, το ζευγάρι παντρεύτηκε χτες σε ηλικία 80 ετών, σχεδόν 60 χρόνια μετά την πρώτην τους γνωριμία.

Η Πέγκι αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο το 1952 και λίγο αργότερα παντρεύτηκε τον Χάουαρντ Σκούστερ, με τον οποίο απέκτησε 3 παιδιά. Την ίδια χρονιά, ο Χένρι κατατάχτηκε στο στρατό και μετακόμισε σε βάση του Τέξας, όπου γνώρισε και τελικά παντρεύτηκε μια γυναίκα, με την οποία απέκτησε, επίσης, τρία παιδιά.

Λίγα χρόνια αργότερα, ο Χένρι χρίστηκε ιερέας και το 2001, όταν πέθανε η γυναίκα του, επέστρεψε στο Μέμφις, όπου έπαθε τυχαία ότι η Πέγκι είχε επίσης χηρεύσει. Αποφάσισε να της στείλει ένα γράμμα, με το οποίο εξέφραζε τα συλλυπητήριά του, στο οποίο όμως εκείνη ποτέ δεν απάντησε.

Μια 10ετία αργότερα, συναντήθηκαν τυχαία στο δρόμο, και αποφάσισαν να βγουν για φαγητό και να θυμηθούν τα παλιά. Η «σπίθα» δεν άργησε να αναζωπυρωθεί και λίγους μήνες αργότερα, ο Χένρι πρότεινε στην Πέγκι να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί τη ζωή που τους απομένει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ