Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα στην Αγγλία μετά από 44 χρόνια νικώντας 3-2 την ΚΠΡ στις καθυστερήσεις του αγώνα, στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Premier League τα τελευταία χρόνια.

Οι «πολίτες», αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-1 από την ΚΠΡ, η οποία αγωνιζόταν με 10 δέκα από το 55', χρειάστηκαν τα γκολ των Εντιν Τζέκο (92') αλλά και του Σέρχιο Αγκουέρο στο 94ο λεπτό για να πανηγυρίσουν μόλις το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι ισοβάθμησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Σάντερλαντ με γκολ του Γουέιν Ρούνεϊ, όμως πήρε το πρωτάθλημα, που φαινόταν να είχε χαθεί καθώς είχε μείνει 8 βαθμούς πίσω από τους «κόκκινους διαβόλους» έξι αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μια και είχε καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ