Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με το ΕΣΡ - iefimerida.gr

Έξαλλος ο Αντώνης Κανάκης με το ΕΣΡ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός εαυτού ήταν χθες βράδυ ο Αντώνης Κανάκης με τα μέλη του ΕΣΡ που επέβαλλαν στην εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα πρόστιμο 50 000 ευρώ!. Δείτε το βίντεο με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή.

Στις 19 Ιανουαρίου ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στους βουλευτές λέγοντας ότι «λειτουργούν σαν κλίκα. Αυτή είναι σπείρα. Των 300. Ο ένας καλύπτει τον άλλο» και για αυτή τη φράση δέχτηκε το πρόστιμο από το ΕΣΡ του οποίου ο πρόεδρος κ. Ι. Λασκαρίδης ανέφερε την Τρίτη 3 Μαΐου ότι η ποινή επεβλήθη ύστερα από καταγγελία του βουλευτή της ΝΔ κ. Κ. Τζαβάρα και σημείωσε ότι το συγκεκριμένο σχόλιο προσβάλλει τους θεσμούς και οι «γενικεύσεις είναι επικίνδυνες».

Όμως ο κ. Τζαβάρας διέψευσε τα περί καταγγελίας. Μάλιστα μιλώντας στη Βουλή δήλωσε πως θεωρεί ότι η "σάτιρα είναι το ξυπνητήρι της κοινωνίας!"

Σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης δήλωσε για την απόφαση του ΕΣΡ: "Είναι μια αυταρχική απόφαση, η οποία ξεπερνά τα όρια καθώς ποινικοποιεί τη σάτιρα"

Και οι Θεσσαλονικείς έγιναν έξαλλοι με το ΕΣΡ και με το δίκιο τους δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε χθες το βράδυ οπ Αντώνης Κανάκης από την εκπομπή του

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζαβάρας ΕΣΡ ράδιο αρβύλα Κανάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ