Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται στις Σεϋχέλλες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται στις Σεϋχέλλες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πραγματική είδηση δεν είναι ότι η Ζέτα ταξίδεψε ως τις Σεϋχέλλες για να φωτογραφηθεί για την νέα συλλογή της Raxevsky. Αλλά ότι υπάρχει ελληνική εταιρία που αντέχει ακόμη να κάνει τέτοιες λαιφσταιλιές.

Ας ξεκινήσουμε από τα προφανή. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης ήταν εξαιρετικό. Κάτι πολύ λογικό όταν συνδυάζεις την λευκή άμμο των Σεϋχέλλων με την αδιαφιλονίκητη φωτογένεια της Ζέτας Μακρυπούλια, τα μαγικά δάχτυλα του make up artist Γιάννη Μαρκετάκη και το αποδεδειγμένο ταλέντο της γνωστής φωτογράφου Ρούλας Ρέβη.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται στις Σεϋχέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Άλλωστε πρόκειται για μια δεμένη ομάδα, αφού κάνουν μαζί αυτές τις εξωτικές φωτογραφήσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει η Raxevsky τα τελευταία χρόνια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται στις Σεϋχέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αλλά μοιάζει πολύ άκυρο, εκ μέρους διαφόρων σάιτ, να συνοδεύουν τις εικόνες με σχόλια του τύπου «H παρουσιάστρια βρέθηκε κάτω από τον καυτό ήλιο για τις ανάγκες της νέας φωτογράφισης και δούλεψε σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται στις Σεϋχέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Την ίδια ώρα που δεν υπάρχει γέφυρα στην Ελλάδα από την οποία να μην έχει προσπαθήσει κάποιος να πέσει και να αυτοκτονήσει τον τελευταίο καιρό.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται στις Σεϋχέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ίσως απλά όλο αυτό να είναι συσωρευμένη πίκρα από την ανάμνηση καλύτερων, πιο ανέμελων εποχών, που ξυπνάνε οι συγκεκριμένες εικόνες στο ασυνείδητο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια φωτογραφίζεται στις Σεϋχέλλες [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ