Μιχαλολιάκος: Δεν στηρίζω οποιαδήποτε κυβέρνηση που εφαρμόζει το Μνημόνιο - iefimerida.gr

Μιχαλολιάκος: Δεν στηρίζω οποιαδήποτε κυβέρνηση που εφαρμόζει το Μνημόνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, στο πλαίσιο της διαβούλευσης με τους αρχηγούς των κομμάτων για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Όταν η συνάντηση ολοκληρώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιακος πλησίασε στο μέρος των δημοσιογράφων για να κάνει δηλώσεις αλλά οι εκπρόσωποι του τύπου αρνήθηκαν να σηκώσουν τα μικρόφωνα και να του κάνουν ερωτήσεις.

Ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής μίλησε μόνο στο μικρόφωνο της Ελληνικής τηλεόρασης που ήταν και υποχρεωμένη να καταγράψει τις δηλώσεις.

Πρόταση να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας προσωπικότητα με κύρος, την οποία δεν κατονόμασε, διατύπωσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όπως είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, εξέφρασε στον Πρόεδρο την αγωνία του για την ακυβερνησία, αλλά πρόσθεσε πως η Χρυσή Αυγή δεν θα στηρίξει ούτε με ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε με ψήφο ανοχής οποιασδήποτε κυβέρνηση, η οποία θα συνεχίσει την πολιτική του μνημονίου.

Τάχθηκε επίσης υπέρ του λογιστικού ελέγχου του χρέους, ζήτησε να ασκηθεί veto στην επικείμενη Σύνοδο του ΝΑΤΟ για την είσοδο στη Συμμαχία της πΓΔΜ, ενώ είπε ακόμη ότι έθεσε και το ζήτημα των λαθρομεταναστών.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ