Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ στην Πόλη [εικόνες] - iefimerida.gr

Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ στην Πόλη [εικόνες]

Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ στην Κωνσταντινούπολη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκαν τα επεισόδια στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αφορμή για να βρεθούν στον ίδιο χώρο οι θερμόαιμοι οπαδοί των δύο ομάδων αποτέλεσε ένα... λάθος των διοργανωτών.

Συγκεκριμένα, τρία λεωφορεία γεμάτα με οπαδούς του Ολυμπιακού φέρονται να οδηγήθηκαν σε λάθος χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα οι οπαδοί των αιωνίων να βρεθούν στον ίδιο χώρο και τα αίματα να ανάψουν στο δευτερόλεπτο.

Μάλιστα, οπαδοί του Ολυμπιακού φέρεται να έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι σε νοσοκομείο της περιοχής, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα υπήρξε ένταση και στο τμήμα της εξέδρας των φίλων του Παναθηναϊκού με ανθρώπους της ασφαλείας του κλειστού, η οποία, όμως, έλαβε τέλος σχετικά γρήγορα μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι μια μέρα πριν είχαν προηγηθεί διπλά επεισόδια: Προηγήθηκε η σύγκρουση των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού και λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε η συμπλοκή των οπαδών των Πρασίνων με τους φίλους της τουρκικής Γαλατασαράι!

Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ στην Πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ στην Πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Γυαλιά - καρφιά τα έκαναν οι οπαδοί του ΟΣΦΠ και του ΠΑΟ στην Πόλη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ