Αρινμάκι: «Εύχομαι να ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ» - iefimerida.gr

Αρινμάκι: «Εύχομαι να ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά του ο ΣΥΡΙΖΑ»

Η Φιλανδία δείχνει Τσίπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη στήριξή του στον Αλέξη Τσίπρα εξέφρασε σε τηλεοπτική συνέντευξη του ο Φινλανδός Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, κ. Πάαβο Αρινμάκι.

Συγκεκριμένα, ο Φινλανδός Υπουργός και Πρόεδρος του κόμματος της «Αριστερής Συμμαχίας», δήλωσε ότι ελπίζει «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ να αυξήσει την εκλογική του δύναμη ακόμη περισσότερο, στην περίπτωση που αποτύχουν οι εξελισσόμενες διαπραγματεύσεις για το σχηματισμό κυβέρνησης και η Ελλάδα οδηγηθεί σε νέα εκλογική αναμέτρηση».

Επίσης, ο κ. Αρινμάκι αντιτάχθηκε σε πρωθύστερη δήλωση του Φιλανδού Υπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Εξωτερικού Εμπορίου, κ. Αλεξάντερ Στάμπ, περί ταύτισης ριζοσπαστικής Αριστεράς και άκρας Δεξιάς, τονίζοντας, σε σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ότι «είναι λάθος να ταυτίζονται με τους εθνικιστές όσοι αναζητούν εναλλακτικές λύσεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ