Σοκ - Εντοπίστηκαν τα διαμελισμένα σώματα 37 ατόμων πεταμένα σε... δρόμο του Μεξικού - iefimerida.gr

Σοκ - Εντοπίστηκαν τα διαμελισμένα σώματα 37 ατόμων πεταμένα σε... δρόμο του Μεξικού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι τοπικές αρχές του Μεξικού, όταν εντόπισαν τα διαμελισμένα πτώματα τουλάχιστον 37 ανθρώπων μέσα σε σακούλες που είχαν πεταχτεί σε αυτοκινητόδρομο κοντά στην πόλη Μοντερέι, στα βόρεια της χώρας.

Τα πτώματα βρέθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για θύματα συμμοριών που διακινούν ναρκωτικά από το Μεξικό στις ΗΠΑ, λίγες ημέρες μόνο, αφότου είχαν βρεθεί στη Γκουανταλαχάρα τα αποκεφαλισμένα και διαμελισμένα πτώματα άλλων 18 ανθρώπων.

«Αυτή τη στιγμή κάνουμε καταμέτρηση των θυμάτων και έχουμε διαπιστώσει ότι είναι τουλάχιστον 37. Έχουν ακρωτηριαστεί και τα πτώματα τοποθετήθηκαν σε μαύρες σακούλες που τις πέταξαν τα ξημερώματα στην άκρη του δρόμου», δήλωσε ένας εκπρόσωπος των εισαγγελικών αρχών της Πολιτείας Νουέβο Λεόν, όπου ανήκει το Μοντερέι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ