Κατσέλη: «Κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο» - iefimerida.gr

Κατσέλη: «Κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο»

«Κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο» ζητά η Λούκα Κατσέλη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας, Λούκα Κατσέλη, τόνισε την αναγκαιότητα για το σχηματισμό μιας κυβέρνησης «με αριστερό πρόσημο», «για την υλοποίηση ενός Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης με όρους Κοινωνικής Δικαιοσύνης».

Η κ.Κατσέλη μιλώντας στο ράδιο 9 είπε ότι μέλημα της κυβέρνησης που θα προκύψει θα πρέπει να είναι η τροποποίηση όρων του μνημονίου, οι οποίοι βύθισαν την οικονομία στην ύφεση διευρύνοντας ταυτόχρονα τις κοινωνικές ανισότητες, χωρίς ωστόσο να αποφέρουν τα απαραίτητα δημοσιονομικά έσοδα.

Επίσης υπογράμμισε την σημασία της ανακατανομής φορολογικών βαρών, τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της ανεργίας, αλλά και την διασφάλιση ρευστότητας στην πραγματική οικονομία.

Ακόμη τόνισε τη σημασία να ληφθούν μέτρα προώθησης της παραγωγικής αναδιάρθρωσης, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μια «πρόβλεψη» για τη συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού αν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ