Στέφανος Γκίκας: Εγώ είμαι πρώτος βουλευτής στην Κέρκυρα κι όχι ο Δένδιας - iefimerida.gr

Στέφανος Γκίκας: Εγώ είμαι πρώτος βουλευτής στην Κέρκυρα κι όχι ο Δένδιας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Εκλογοδικείο θα καταφύγει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στην Κέρκυρα Στέφανος Γκίκας, καθώς υποστηρίζει ότι κατά την καταμέτρηση των ψήφων υπερέχει σε σταυρούς έναντι του συνυποψηφίου του Νίκου Δένδια.

Όπως καταγγέλλει στην προσωπική του ιστοσελίδα, κατά την εκ νέου καταμέτρηση των σταυρών στο Πρωτοδικείο μετά την ένσταση που είχε υποβάλει, διαπίστωσε παρατυπίες κατά την εξαγωγή των σταυρών σε βάρος του και δηλώνει ότι θα εξαντλήσει την δυνατότητα που του παρέχει η ελληνική νομοθεσία, καταφεύγοντας στο Εκλογοδικείο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης, την Τρίτη 8 Μαΐου, οπότε και ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση σε όλα τα τμήματα του νομού της Κέρκυρας ,βουλευτής εκλέγεται ο Νίκος Δένδιας, με μερικές δεκάδες σταυρούς περισσότερους από τον Στ. Γκίκα. Ωστόσο αύριο, το Πρωτοδικείο της Κέρκυρας αναμένεται να ανακοινώσει επικυρωμένο το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ