Δίχρονο κοριτσάκι ύποπτο για τρομοκρατία στις ΗΠΑ! - iefimerida.gr

Δίχρονο κοριτσάκι ύποπτο για τρομοκρατία στις ΗΠΑ!

Δίχρονο κοριτσάκι ύποπτο για τρομοκρατία στις ΗΠΑ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μετράει μόλις 18 μήνες ζωής, κι όμως η μικρή Ριάνα προκάλεσε «συναγερμό» σε αεροσκάφος που πραγματοποιούσε διαδρομή από το Φορτ Λόντερντεϊλ της Φλόριντα, στο Νιού Τζέρσι.

Η μικρή μόλις είχε επιβιβαστεί με τους μουσουλμάνους γονείς της, όταν το πλήρωμα ενημέρωσε την οικογένεια ότι το δίχρονο κοριτσάκι, συνοδεία των γονέων του, έπρεπε να αποβιβαστεί άμεσα και να οδηγηθεί στις Αρχές, αφού το όνομά της είχε συμπεριληφθεί σε λίστα υπόπτων για τρομοκρατία!

Η οικογένεια αναγκάστηκε να αποβιβαστεί άμεσα και να μεταφερθεί από μεγάλη δύναμη πρακτόρων, αστυνομικών και προσωπικού του αεροδρομίου στο αστυνομικό τμήμα. Δεν προέκυψε κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο εναντίον της Ριάνα και η οικογένεια αφέθηκε ελεύθερη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, που υπέβαλλε αγωγή εναντίον της αεροπορικής εταιρίας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η μόνη βόμβα που μπορείς να ρίξεις όταν είσαι 18 μηνών, είναι η πάνα σου!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ