Η Χέιλ Μπέρι παίζει με το στήθος της για φιλανθρωπικούς λόγους [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Χέιλ Μπέρι παίζει με το στήθος της για φιλανθρωπικούς λόγους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα πλαίσια του ρόλου της ως εκπροσώπου της Revlon, η 45χρονη σταρ λαμβάνει κάθε χρόνο μέρος στον ετήσιο φιλανθρωπικό περίπατο που διοργανώνει η εταιρία καλλυντικών με στόχο την ενίσχυση των ερευνών για την καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους. Αυτή την φορά, επιφύλαξε στο κοινό μια έκπληξη.

Ντυμένη casual με τζιν, ένα λευκό t-shirt και ένα μαύρο μπουφάν Revlon, η 45χρονη Οσκαρική ηθοποιός άρχισε να πιάνει το στήθος της και να παίζει με αυτό μπροστά στις κάμερες. Κάνοντας μια πλάκα που το κοινό πολύ εκτίμησε.

Και όταν λέμε κοινό, εννοούμε τους δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που δήλωσαν το παρών στον συγκεκριμένο φιλανθρωπικό περίπατο, ονόματι 2012 annual Entertainment Industry Foundation's Revlon Run/Walk for Women.

Μια διοργάνωση που, τα τελευταία 19 χρόνια που λαμβάνει χώρα, έχει μαζέψει πάνω από 65.000.000 για τα ιδρύματα ερευνών κατά του καρκίνου του στήθους.

Η Χέιλ Μπέρι παίζει με το στήθος της για φιλανθρωπικούς λόγους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αυτή ήταν η 6η φορά που η Χέιλ Μπέρι κλήθηκε να την παρουσιάσει.

Και όλο το σκετσάκι με το στήθος της, ήταν απλά ένας τρόπος για να ανάψουν τα αίματα και να πάρει μπρος ο ενθουσιασμός του πλήθους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ