Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ, απέναντι ακριβώς από το ΚΚΕ! - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ, απέναντι ακριβώς από το ΚΚΕ!

Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στη Βουλή, καθώς το εκλογικό αποτέλεσμα και η είσοδος της Χρυσής Αυγής στο Κοινοβούλιο έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Ήδη στο δεύτερο όροφο του κεντρικού κτιρίου της Βουλής, με την επικείμενη εγκατάσταση των νεοεισερχόμενων κομμάτων στο Κοινοβούλιο θα δημιουργηθεί ένα πρόβλημα αφού θα ξεκινήσει μία περίεργη συγκατοίκηση στα χρονικά της λειτουργίας του Κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή πήρε τα γραφεία του ΛΑΟΣ στο δεύτερο όροφο, δίπλα στο αναγνωστήριο της Βουλής και θα βρεθεί ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΚΚΕ.

Παρότι το ελληνικό Κοινοβούλιο παραμένει κλειστό μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, ο απερχόμενος πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος δεν έχασε χρόνο και προέβει στις απαραίτητες προετοιμασίες ώστε να είναι όλα έτοιμα για την επικείμενη εγκατάσταση των νεοεισερχόμενων κομμάτων στο Κοινοβούλιο.

Πιθανώς η έννοια της δυσλειτουργικής συγκατοίκησης να επαναπροσδιοριστεί σε κοινοβουλευτικό επίπεδο αυτή τη φορά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ