Βόμβα Πάγκαλου – Σε έξι εβδομάδες τελειώνουν τα λεφτά της Ελλάδας - iefimerida.gr

Βόμβα Πάγκαλου – Σε έξι εβδομάδες τελειώνουν τα λεφτά της Ελλάδας

Βόμβα Πάγκαλου – Σε έξι εβδομάδες τελειώνουν τα λεφτά της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν η Ελλάδα δεν τηρήσει τις συμφωνίες που έχει υπογράψει με τους εταίρους της, τότε τα χρήματα που έχει θα τελειώσουν στις επόμενες έξι εβδομάδες και θα έρθει η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη του στην Sunday Telegraph.

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως οι ψηφοφόροι που πήγαν στις κάλπες κάτω από πλήρη σύγχυση και γι αυτό έδωσαν τόσο μεγάλα ποσοστά σε ακραία κόμματα. Υποστήριξε μάλιστα πως οι Έλληνες θέλουν η χώρα να παραμείνει στο ευρώ αλλά χωρίς να εφαρμόσουν τα μέτρα που απαιτούνται για αυτόν τον σκοπό.

«Υπάρχει μια σχολή σκέψης που υποστηρίζει πως οι Γερμανοί μπλοφάρουν και πως θα μας κρατήσουν στο ευρώ επειδή μας χρειάζονται. Αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί από τη στιγμή που πάψουν να μας δανείζουν. Και τότε θα επέλθει η πτώχευση υπό ένα καθεστώς άγριο και ανεξέλεγκτο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ