Ζυμώσεις στον ΛΑΟΣ – Ζητούν από τον Πλεύρη να βγει μπροστά - iefimerida.gr

Ζυμώσεις στον ΛΑΟΣ – Ζητούν από τον Πλεύρη να βγει μπροστά

Ζυμώσεις στον ΛΑΟΣ – Ζητούν στον Πλεύρη να βγει μπροστά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την καθίζηση του ΛΑΟΣ στις εκλογές της περασμένης Κυριακής, πολλοί είναι αυτοί που ζητούν από τον Θανάση Πλεύρη να βγει μπροστά και να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αναγέννηση του κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr οι ζυμώσεις στην Καλλιρόης δίνουν και παίρνουν το τελευταίο διάστημα. Η δυσαρέσκεια είναι έντονη στη βάση του κόμματος και οι φωνές για αλλαγή πληθαίνουν μέρα με τη μέρα.

Αυτό που ακούγεται περισσότερο στα πηγαδάκια των στελεχών είναι η ανάγκη για αλλαγή στην ηγεσία του ΛΑΟΣ ούτως ώστε να αποκτήσει και πάλι μια δυναμική στην κοινωνία που έδειξε να του γυρνάει την πλάτη στις εκλογές.

Ιδανικός υποψήφιος θεωρείται από πολλούς ο Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος έχει πολλές αναφορές στον πατριωτικό χώρο ενώ διαθέτει πλέον και μια κοινοβουλευτική εμπειρία. Μένει να δούμε αν ένα τόσο προσωκεντρικό κόμμα είναι ικανό για «δομικές» αλλαγές, όπως επίσης και τι έχει να πει ο Γιώργος Καρατζαφέρης για όλα αυτά...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ