Από βρυκόλακας στρατιωτικός ερευνητής ο Ρόμπερτ Πάτινσον - iefimerida.gr

Από βρυκόλακας στρατιωτικός ερευνητής ο Ρόμπερτ Πάτινσον

Ρόμπερτ Πάτινσον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στροφή 180 μοιρών κάνει στην καριέρα του ο Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος από βρικόλακας στο Twilight, γίνεται στη νέα του ταινία ο άνθρωπος που βοήθησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη του Σαντάμ Χουσεΐν.

Ο βρετανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Mission Blacklist», η οποία θα παρουσιάζει τη ζωή του Έρικ Μάντοξ, ενός στρατιωτικού ερευνητή, που έφθασε στα ίχνη του διαβόητου ιρακινού πρώην ηγέτη.

Για τις ανάγκες του ρόλου ο Πάτινσον χρειάστηκε να κάνει μια θυσία: αφού κουρεύτηκε «εν χρω» και αποχωρίστηκε την περίφημη κώμη του.

Οι παραγωγοί της ταινίας δηλώνουν ενθουσιασμένοι και δικαιωμένοι από την επιλογή του Πάτινσον για τον απαιτητικό ρόλο. Όπως λένε, «αποδεικνύει ότι τον ενδιαφέρει η ποιότητα και όχι η ποσότητα και ότι δεν φοβάται να παίξει ρόλους που μπορεί να τον απομακρύνουν από τις τρελαμένες θαυμάστριές του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ