Ήξερες ότι ο Ιούδας ήταν ομοφυλόφιλος και οι gay πεθαίνουν στα 40; [βίντεο] - iefimerida.gr

Ήξερες ότι ο Ιούδας ήταν ομοφυλόφιλος και οι gay πεθαίνουν στα 40; [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζέιν Σβομπόντα, εισηγήτρια νόμων κατά των ομοφυλόφιλων στην πόλη του Λίνκον της Νεμπράσκα, έγινε διάσημη μετά το συγκεκριμένο βίντεο που την δείχνει να ξεφουρνίζει ένα σωρό απίστευτα 'στοιχεία', όπως ότι 'μεγάλος αριθμός gay κακοποιούν σεξουαλικά αγόρια στα σχολεία, κυρίως επειδή είναι μικρά και δεν έχουν ακόμη AIDS'. Απολαύστε την.

Το συγκεκριμένο βίντεο έκανε το γύρο της ομοφυλοφιλικής κοινότητας της Αμερικής, προκαλώντας γέλια στα μέλη της. Όπως θα διαπιστώσετε, αυτά που λέει είναι τόσο υπερβολικά, που πολύ απλά είναι αδύνατον να την πάρει κανείς στα σοβαρά.

Εκτός και αν θεωρείται σοβαρή ανάλυση το 'Το πέος μπαίνει από τον πρωκτό και τρυπάει τα έντερα. Όσο περισσότερο το κάνει αυτό ένας άντρας, τόσο πιο πιθανό είναι να πεθάνει. Για αυτό και οι έρευνες δείχνουν ότι οι gay δεν ζουν πέρα από τα 40'.

Ή , το αγαπημένο μου 'Ο Ιησούς φιλήθηκε από τον Ιούδα, ένα ομοφυλόφιλο που προσπάθησε να του σαμποτάρει τις ιδέες. Εσείς τι διαλέγετε, τον Ιησού, ένα παρθένο ή τον Ιούδα, ένα ομοφυλόφιλο;'.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ