Γλέζος: «O Ελληνικός λαός είπε όχι στο μνημόνιο» - iefimerida.gr

Γλέζος: «O Ελληνικός λαός είπε όχι στο μνημόνιο»

Γλέζος: «O Ελληνικός λαός είπε όχι στο μνημόνιο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος τόνισε ότι η εντολή του ελληνικού λαού ήταν καθαρή λέγοντας όχι στο Μνημόνιο και στους φορείς της πολιτικής αυτής , ενώ αναφερόμενος στην επιστολή του Αλέξη Τσίπρα προς τους Ευρωπαίους, υποστήριξε ότι «το κείμενο του Αλέξη Τσίπρα είναι καθαρό».

Ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο τόνισε ότι «δεν δεχόμαστε το Μνημόνιο. Αν οι άλλοι θέλουν επαναδιαπραγμάτευση δεν έχουμε πρόβλημα να το συζητήσουμε αλλά εμείς διαγράφουμε το χρέος», ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει ακυβερνησία.

«Έχουμε δηλώσει εξαρχής ποια είναι η πολιτική μας και πήραμε την έγκριση στις 6 Μαΐου», πρόσθεσε ο Μανώλης Γλέζος και αναφέρθηκε στους τρόπους με τους οποίους μία κυβέρνηση θα μπορούσε να αντλήσει ρευστότητα από τους πολίτες, αντί να επιβάλλει νέα «χαράτσια».

Ο Μανώλης Γλέζος είπε ότι θα μπορούσε να συναφθεί με τους πολίτες ένα δάνειο διπλής μορφής, με το να πληρώνουν εθελοντικά, όσοι έχουν εισόδημα κάτω από ένα όριο, να εισφέρουν 100 ευρώ μηνιαίως σαν δάνειο προς το κράτος υποχρεωτικά, όσοι έχουν μεγαλύτερο εισόδημα και να εισφέρουν το ίδιο ποσό, επίσης ως δάνειο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ