Δρομολογείται η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με Παπούλια - iefimerida.gr

Δρομολογείται η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με Παπούλια

Δρομολογείται συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με Παπούλια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επιστρέφει τη διερευνητική εντολή στη μία το μεσημέρι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πλέον δρομολογείται η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, ως μια ύστατη προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.

Την αδυναμία σχηματισμού κυβέρνησης εθνικής ενότητας επιβεβαίωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα της Παρασκευής με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε ότι πρότεινε οικουμενική κυβέρνηση με όρο την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ, υπογραμμίζοντας ότι η συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το σχήμα είναι προϋπόθεση. Μικροκομματικοί υπολογισμοί και αλαζονείες δεν ταιριάζουν σε αυτές τις συνθήκες, είπε, συμπληρώνοντας: «Αλλωστε, αν επαναληφθούν οι εκλογές, τι θα άλλαζε;»

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας είπε όχι σε σχηματισμό οικουμενική κυβέρνησης τονίζοντας οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει με 2 γλώσσες και λέει την αλήθεια στο λαό. Εμεις δεν μιλάμε με δύο γλώσσες, δεν παίζουμε παιχνίδια πίσω απο τις πλάτες του ελληνικού λαου. Το μνημόνιο δεν δικαιούται να το εφαρμόσει καμία κυβέρνηση, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ