Τι απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Τσακαλώτος για την οικονομία [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι απαντά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευ. Τσακαλώτος για την οικονομία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έκαναν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος μαζί με τον Γιάννη Δραγασάκη προκειμένου να ενημερωθούν. Ωστόσο σε ερώτηση που του έγινε το βράδυ σε τηλεοπτική εκπομπή για το αν θα υπάρχουν λεφτά στο τέλος Ιουνίου απέφυγε να δώσει σαφή απάντηση.

Ο κ. Τσακαλώτος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΪ και σε ερώτηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου-επίσης καλεσμένου στην εκπομπή- για το μέχρι πότε υπάρχουν χρήματα εκείνος απέφυγε να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία και είπε μόνο οτι η χώρα έχει λεφτά για την επόμενη περίοδο.

Στην ερώτηση του Γ. Παπακωνταντίνου αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να εγγυηθεί οτι τέλος Ιουνίου θα μπορούν να δοθούν μισθοί και συντάξεις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως τα οικονομικά της χώρας μετά απο δύο χρόνια μνημονίου «είναι όπως τα είχαμε προβλέψει. Η ύφεση δημιουργεί κι άλλη ύφεση και άρα τα οικονομικά του κράτους δεν είναι καλά».

Σε αυτό το σημείο ο βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης που επίσης βρισκόταν στο στούντιο είπε οτι «πρέπει να τους είπαν οτι είναι μέχρι τέλος Ιουνίου».

«Δεν μας είπαν οτι είναι μέχρι τέλος Ιουνίου» απάντησε ο κ. Τσακαλώτος και πρόσθεσε οτι οι βουλευτές πληροφορήθηκαν για την οικονομική κατάσταση της χώρας σε γενικές γραμμές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ