Συνελήφθη επ' αυτοφόρω την ώρα που «ξέθαβε» από τους θάμνους 83 κιλά χασίς! - iefimerida.gr

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω την ώρα που «ξέθαβε» από τους θάμνους 83 κιλά χασίς!

Συνελήφθη επ' αυτοφόρω την ώρα που «ξέθαβε» από τους θάμνους 83 κιλά χασίς!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα... «πράσα» την ώρα που «ξέθαβε» από τους θάμνους 50 δέματα γεμάτα με χασίς, συνέλαβε η Αστυνομία τον 43χρονο άνδρα στην περιοχή του Αιτωλικού, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν συνολικά 83 κιλά κάνναβης. Μάλιστα, ερευνάται και η εμπλοκή του στην υπόθεση με τα 90 κιλά χασίς που βρέθηκαν μετά την ανατροπή αυτοκινήτου στον Αστακό.

Στον εντοπισμό των δεμάτων που περιείχαν το χασίς οδηγήθηκε η Αστυνομία μετά την κατάλληλη αξιοποίηση των πληροφοριών που είχαν.

Αρχικά εντόπισαν στο χωματόδρομο κοντά στην επαρχιακή οδό Αστακού - Αιτωλικού, κρυμμένα μέσα σε θάμνους και χόρτα, δέματα που περιείχαν χασίς.

Αμέσως ξεκίνησαν την επιχείρηση εντοπισμού των ατόμων που είχαν κρύψει τα ναρκωτικά. Άρχισαν, λοιπόν, να παρακολουθούν την περιοχή και τελικά εντόπισαν τον 43χρονο, τη στιγμή που έπαιρνε δέματα και τα τοποθετούσε στο αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητό του, βρήκαν και κατάσχεσαν τριάντα δέματα κάνναβης. Στους θάμνους και τα χόρτα είχαν απομείνει άλλα πενήντα δέματα.

Στο μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση μεταφοράς 90 κιλών χασίς, που βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είχε εκτραπεί πριν από δύο ημέρες στην περιοχή του Αστακού.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν σήμερα από αστυνομικούς του τμήματος Αιτωλικού δύο αδέλφια, ένας 26χρονος άνδρας και μία 38χρονη γυναίκα, που κατηγορούνται για μεταφορά και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και ο 43χρονος, που όπως αναφέρεται παραπάνω, συνελήφθη με τα 80 δέματα χασίς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ