Χρυσή Αυγή: Θα συμμετάσχουμε σε Κυβέρνηση κατά του Μνημονίου - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Θα συμμετάσχουμε σε Κυβέρνηση κατά του Μνημονίου

Χρυσή Αυγή: Θα συμμετάσχουμε σε Κυβέρνηση κατά του Μνημονίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερή στην πλήρη καταγγελία του Μνημονίου δηλώνει η Χρυσή Αυγή που καλεί τις «υπόλοιπες δυνάμεις» να σχηματίσουν από κοινού «αντιμνημονιακό μέτωπο» ενώ παράλληλα καταγγέλλει τα παλιά κόμματα ότι περιφρονούν το 7% των πολιτών που τη ψήφισαν.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση της, η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι παραμένει σταθερή «στην απόφαση πλήρους καταγγελίας του Μνημονίου και καλεί άπαντες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις να συγκροτήσουν μέτωπο σχηματισμού κυβερνήσεως με έναν αντικειμενικό σκοπό: Την καταγγελία του Μνημονίου!». Η Χρυσή Αυγή επισημαίνει όμως ότι «δεν πρόκειται να στηρίξει μία κυβέρνηση των προστατών των λαθρομεταναστών».

Παράλληλα, η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την «αντιδημοκρατική» -όπως λέει- στάση «των πολιτικών δυνάμεων του κατεστημένου, των κομμάτων που ανήκαν στην παλαιά Βουλή, είτε σαν πρόσωπα, είτε ως φορείς», καθώς θεωρεί ότι περιφρονούν το 7% του ελληνικού λαού που την ψήφισε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ