Αλλες δύο ιερόδουλες θετικές στο AIDS - iefimerida.gr

Αλλες δύο ιερόδουλες θετικές στο AIDS

Αλλες δύο ιερόδουλες θετικές στο AIDS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο νέα κρούσματα με ιερόδουλες που βρέθηκαν θετικές στον ιό του AIDS εντόπισαν χθες οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ κατά τη διάρκεια ελέγχου στο κέντρο της Αθήνας. Χθες προσήχθησαν συνολικά 14 ιερόδουλες στο Τ.Α. Εξαρχείων κατά τη διάρκεια σχετικών ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ..

Οι δύο οροθετικές κοπέλες είναι μία μία Ελληνίδα και μία Ρουμάνα. Και σε αυτή την περίπτωση σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου αριθμού προσώπων.

Υπενθυμίζεται ότι οποιοσδήποτε επιθυμεί να εξεταστεί ή και να λάβει κατευθύνσεις και οδηγίες από τον αρμόδιο φορέα για τη συγκεκριμένη λοίμωξη (ΗIV λοίμωξη – AIDS) μπορεί να καλέσει στις υπηρεσίες του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: τηλεφωνική Γραμμή για το AIDS: 210 72 22 222, Κέντρο Επιχειρήσεων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ: 210 52 12 054.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ