Δροσερό σουτιέν για καυτές κυρίες - iefimerida.gr

Δροσερό σουτιέν για καυτές κυρίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα σουτιέν με ενσωματωμένες παγοκύστες και ανεμιστήρα λανσάρει η Τriumph στην Ιαπωνία για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην Ιαπωνία. Πρόκειται για στηθόδεσμο με ενσωματωμένες θήκες πάγου και ένα κλαδί μέντας και το όνομα αυτού «Super Cool Bra». Οι δημιουργοί του (Triumph Japan) υπόσχονται πως θα κρατήσει όποια κυρία το φορέσει δροσερή.

Το υλικό με το οποίο γεμίζονται οι θήκες παραμένει απαλό και εύπλαστο ακόμη και όταν παγώσει, χαρίζοντας μια ξεχωριστή αίσθηση δροσιάς. Η εταιρεία έχει μια μακροχρόνια παράδοση σε πρωτότυπες δημιουργίες που τελικά δεν καταφέρνουν να βγουν στην αγορά.

Δροσερό σουτιέν για καυτές κυρίες | iefimerida.gr 0

Με τη νέα της δημιουργία η εταιρεία θέλει να καταδείξει την ανάγκη για εξοικονόμηση της ενέργειας κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών μηνών. Μετά από όσα συνέβησαν στην Φουκοσίμα οι Ιάπωνες έχουν ξεκινήσει παρόμοιες καμπάνιες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ