Εγραψε στο twitter: «Ετοιμαστείτε για μια ζωντανή αυτοκτονία» - iefimerida.gr

Εγραψε στο twitter: «Ετοιμαστείτε για μια ζωντανή αυτοκτονία»

Εγραψε στο twitter: «Ετοιμαστείτε για μια ζωντανή αυτοκτονία»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φίλοι και οι followers στο Twitter μιας τρανσέξουαλ από το Λονδίνο αποδείχθηκαν φύλακες άγγελοι για την 45χρονη, αφού όταν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, της έσωσαν τη ζωή.

Η 45χρονη με το διαδικτυακό ψευδώνυμο «infamousT», έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter πως σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της. «Ετοιμαστείτε για μια ζωντανή αυτοκτονία», έγραψε χαρακτηριστικά. Η ίδια είχε αποφασίσει να πάρεi μεγάλη ποσότητα χαπιών.

Έντρομοι οι διαδικτυακοί της φίλοι μετά από αυτό, παρακολουθούσαν σοκαρισμένοι κάθε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της και προσπάθησαν να ανακαλύψουν τη θέση της, ενώ κάποιοι ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να την εντοπίσει.

Τελικά η περιπέτειά της είχε αίσιο τέλος μετά την παρέμβαση της αστυνομίας. Την επόμενη μέρα η «infamousT» ευχαρίστησε κατασυγκινημένη τους διαδικτυακούς της φίλους, πως αλλιώς, μέσω... Twitter!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ