Ο Τραβόλτα μου έδωσε 12.000 δολλάρια για να του κανω... μασάζ - iefimerida.gr

Ο Τραβόλτα μου έδωσε 12.000 δολλάρια για να του κανω... μασάζ

Ο Τραβόλτα μου έδωσε 12.000 δολλάρια για να του κανω... μασάζ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξάνεται ο ριθμός των ανδρών που κατηγορούν τον διάσημο ηθοποιό πως τους παρενόχλησε σεξουαλικά, ένας εργαζόμενος σε κρουαζιερόπλοιο, ο Φαμπιαν Ζανζι ισχυρίζεται πως ο Τραβόλτα τον παρενόχλησε το 2009 όταν δούλευε στο πλοίο Royal Caribbean ως υπεύθυνος για τους VIP επιβάτες..

O Ζανζι ισχυρίζεται πως ο Travolta τον προσέγγισε και του πρόσφερε 12.000 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί του, εκείνος όμως αρνήθηκε τις προτάσεις του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα ο Χιλιανός περιέγραψε πως ο Τραβόλτα τον πλησίασε, φορώντας ένα λευκό παλτό,το οποίο στη συνέχεια έβγαλε μένοντας τελείως γυμνός. «Με αγκάλιασε και μου ζήτησε να του κάνω μασάζ» πρόσθεσε.

Να θυμίσουμε πως ήδη δύο διαφορετικοί μασέρ έχουν κατηγορήσει τον Travolta πως τους παρενόχλησε σεξουαλικά και ζητούν αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων από τον ηθοποιό, ο οποίος αρνείται μέχρι στιγμής τα πάντα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ