Φόβοι και στη Θεσσαλονίκη για κρούσματα AIDS σε ιερόδουλες - iefimerida.gr

Φόβοι και στη Θεσσαλονίκη για κρούσματα AIDS σε ιερόδουλες

Φόβοι και στη Θεσσαλονίκη για τα κρούσματα του AIDS σε ιερόδουλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί στην Αθήνα ο σάλος που ξέσπασε με τις οροθετικές ιερόδουλες και ανέδειξε μία νέα πτυχή ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, να αντιμετωπίζεται σιγά σιγά, ωστόσο η πεζοδρομιακή πορνεία στη Θεσσαλονίκη παραμένει ανεξέλεγκτη.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Μακεδονία», το τετράγωνο Αναγεννήσεως - Μοναστηρίου - Δάφνης - Δυτικής Εισόδου, είναι το σημείο όπου εντοπίζονται γυναίκες οι οποίες εκδίδονται από κυκλώματα μαστροπείας, χωρίς να είναι ιατρικά ελεγχόμενες και κανείς δε ξέρει τι ασθένειες μπορεί να μεταδώσουν, από απλά σεξουαλικά νοσήματα, μέχρι και AIDS.

Σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, στη Θεσσαλονίκη μόνο 200 γυναίκες, οι οποίες εργάζονται στους 29 οίκους ανοχής της πόλης, είναι αυτές που έχουν λάβει τη σχετική αδειοδότηση και πιστοποίηση για να εκδίδονται νόμιμα.

Οι υπόλοιπες που εκδίδονται στο δρόμο ή στα περίφημα «ινστιτούτα ομορφιάς», δεν έχουν υποστεί κανέναν υγειονομικό έλεγχο, γεγονός που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στις αρμόδιες αρχές

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ